EcoVadis bekroont VAN AS met een Zilveren medaille

Wij zijn trots op deze status en zullen er ook de komende jaren alles aan doen om ons CSR beleid verder te optimaliseren!

De beoordeling van EcoVadis is een stap naar een doorlopend MVO-monitoring- en verbeteringsproces. Het doel van de beoordeling is om een duidelijk beeld te krijgen van ons Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) -praktijken binnen vier thema’s: Milieu, Arbeids- en Mensenrechten, Ethiek en Duurzame inkoop.

De EcoVadis duurzaamheidsbeoordelingsmethodologie staat centraal en is een evaluatie van hoe goed wij binnen VAN AS de principes van duurzaamheid/ CSR hebben geïntegreerd in onze bedrijfs- en managementsysteem.

De EcoVadis methodologie is gebaseerd op internationale duurzaamheidsnormen, waaronder het Global Reporting Initiative, het Global Compact van de Verenigde Naties en de ISO 26000, die betrekking heeft op 200 uitgavencategorieën en 160+ landen.

Wil je meer weten over de stappen die VAN AS heeft gemaakt en willen maken binnen duurzaam ondernemen? Bekijk dan hier onze MVO-presentatie.