Versterking binnen directie VAN AS

Rinske Haan-van As is per 1 januari 2022 toegetreden tot het directieteam VAN AS. Na jarenlang haar sporen verdiend te hebben als sales en marketing manager bij VAN AS, zal zij nu binnen het directieteam de rol van commercieel directeur op zich nemen. Wouter van As zal de functie van algemeen directeur gaan vervullen en Leendert van As zal als technisch directeur een stapje naar de achtergrond doen en een adviserende rol op zich nemen. Oscar Kers zal zijn huidige functie als operationeel directeur van VAN AS print & sign blijven uitoefenen.

VAN AS is een familiebedrijf, opgericht in 1934, dat opvallend wil zijn binnen de grafische industrie. Dit doen we door het bieden van een hoog kwaliteits- en serviceniveau en door continu op zoek te zijn naar noviteiten in de producten die we aanbieden en in het ontwikkelen van de productiemogelijkheden. De vier markt gebieden waar onze focus ligt zijn: Drukwerk, Kalenders, Point of Sale en Sign.
Met deze nieuwe ontwikkelingen willen we een stukje continuïteit van het familiebedrijf waarborgen en gaan we met veel enthousiasme de toekomst met elkaar tegemoet.