VAN AS gaat Allrnd Grafisch

Bastiaan Tuiteman – eigenaar van Allrnd Grafische Producties – verzorgd als intermediair samen met VAN AS voor verschillende toonaangevende Retail klanten, zoals bijvoorbeeld Lidl, de aankleding van de nodige winkels. Bastiaan kiest al zo’n 10 jaar voor de betrouwbare, hoge kwaliteit van VAN AS. “De kwaliteit die ik lever is mijn bestaansrecht, dankzij VAN AS en haar kwaliteit blijf ik groeien; ik zie VAN AS dan ook als een verlengstuk van mijn bedrijf”, aldus Bastiaan.

De afgelopen 3 jaar  heeft Allrnd 70 winkels in beheer voor restyling van Lidl winkels in samenwerking met Altavia Sumis en VAN AS. Ook wordt er gezamenlijk aan diverse projecten voor grote Biermerken gewerkt waarbij veelal gebruik gemaakt wordt van honingraatkarton, ook wel Reboard. Een zeer stevige – en tevens duurzame – kartonsoort welke direct beprint kan worden. “Duurzaamheid is iets wat steeds vaker wordt verlangd door mijn klanten; het gaat vaak om grote displays dus dat het daarnaast ook nog eens ontzettend licht is, is een groot pluspunt; het perfecte materiaal voor veel opdrachten.”

Het begint bij vertrouwen

Toen Bastiaan 5 jaar geleden de knoop doorhakte en besloot als intermediair aan de slag  te gaan in de wereld van reclamematerialen stond VAN AS klaar om samen met hem dit avontuur aan te gaan. “Wanneer je voor jezelf begint kun je dit niet zomaar alléén doen, je hebt leveranciers nodig waarop je kunt bouwen, voor mij was dat VAN AS. Één van de grote voordelen aan het samenwerken met VAN AS is dat ze ontzettend flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Als ik een spoedopdracht krijg waarbij ik een bepaald product de volgende dag moet leveren komt VAN AS altijd door, ze denken met me mee zodat ik mijn klanten optimaal en efficiënt kan bedienen”.

Kwaliteit en innovatie bepalen de richting

Bastiaan denkt van A tot Z met zijn klanten mee, van het ontwerpen tot de uitvoering en de plaatsing in de winkels. Hierbij kijkt hij altijd naar de perfecte prijs-kwaliteitverhouding en is hij erop gebrand zijn klanten volledig te ontzorgen, een formule die zeer succesvol is gebleken.  “Van A tot Z betrokken zijn bij het proces houdt ook in dat ik meedenk met mijn klanten over nieuwe, betere oplossingen. Met Oscar, directeur VAN AS print & sign, kan ik lezen en schrijven, hij weet precies wat ik nodig heb en komt continue met optimalisaties en innovatieve ideeën. Innovatief zijn betekend soms ook het nemen van risico’s, maar deze nemen we altijd samen, ik kan VAN AS blind vertrouwen.  Ze zijn niet altijd de goedkoopste, maar betrouwbaarheid en kwaliteit is het allerbelangrijkste. In mijn vakgebied heb ik geen eindklok, vanwege de flexibiliteit van VAN AS kan ik mijn werk goed doen. Wil ik om 11 uur ’s avonds iets ophalen? Dat kan. Wil ik maandagochtend om 6 uur klaar zijn om te starten? Dat kan. Dit zorgt ervoor dat ik niet om me heen kijk voor andere leveranciers, ik kom er met VAN AS áltijd uit en Oscar is daarin mijn stabiele factor.

VAN AS in een notendop

Betrouwbaar, flexibel, zeer hoog kwaliteitsniveau en overall een hele fijne samenwerking – dát is wat volgens Bastiaan VAN AS samenvat. “De samenwerking met VAN AS zorgt voor een stukje rust binnen mijn organisatie, een stabiele factor in de vaak hectische wereld waarin ik me beweeg. We zijn keihard aan het groeien en dit is mede dankzij de kwaliteit van VAN AS – zij zorgen ervoor dat ik kan groeien en andersom zorg ik voor toffe samenwerkingen voor VAN AS – ik ben hier ontzettend dankbaar voor. Al met al een zeer dankbare samenwerking die ik koester.”