‘Wij zijn veeleisend als klant, maar VAN AS gaat geen uitdaging uit de weg!

”Ik ken VAN AS al zeker 15 jaar; ik kom zelf namelijk uit de grafische wereld waar VAN AS een gerenommeerde partij is. De markt weet dat ze bij VAN AS ontzettend mooie spullen produceren en dat ze daadwerkelijk staan voor wat ze maken; ze kunnen een enorme variëteit aan drukwerk aan,” al dus Jeroen Scheenjes account director bij Keiretsu Printmanagement. 

vruchtbare samenwerking

Er is voor een samenwerking met VAN AS gekozen vanwege oneindigheid aan mogelijkheden. Jeroen geeft aan dat het kennisniveau bij Rinske en haar collega’s ontzettend hoog ligt; van het maken van producten tot het weten waar de valkuilen liggen, de kennis is aanwezig. Daarnaast wordt er snel geschakeld en is er wekelijks contact. ”Wij zijn veeleisend als klant, dat weten we, maar zij gaan geen uitdaging uit de weg. Voor een van onze grootste klanten is de tijdsdruk namelijk enorm. Zij werken echt letterlijk dag en nacht door om ervoor te zorgen dat het materiaal op tijd door het hele land gepresenteerd wordt. Dat maakt ze gewoon tot een ontzettend fijne partij om mee samen te werken.” licht Jeroen toe.

Betrouwbaarheid

VAN AS produceert voornamelijk poster- en printmaterialen voor Keiretsu Europe. ”Doordat de mogelijkheden bij VAN AS zo breed zijn, kunnen wij hoge kwaliteit op ketenniveau borgen. Dat betekent dat communicatiemiddelen per klant enorm uiteen kunnen lopen dus dan is het fijn om een partij te hebben die breed kan leveren en we geen ‘nee’ hoeven te verkopen. Wij zijn daardoor enorm blij met VAN AS en hopen lang samen te werken!”

Keiretsu Europe

Keiretsu Europe produceert alles waar merken hun naam op willen zetten. Promotionele merchandising op een hoog niveau. Zij onderscheiden zich door met eigen producties en contacten bij de source te zitten. Bij eigen producties moet je denken aan premiums als relatiegeschenken, kerstpakketten, kantoorartikelen met eigen branding, complete kledinglijnen, tassen, noem het maar op. ”Deze premiums zetten onze klanten in om hun merkbekendheid te vergroten”, aldus Jeroen. Dit betekent dat ze tot in detail branding elementen kunnen toevoegen die de premium sterker neerzetten. ”Verder voegen we met onze in house studio van tien man sterk, design en kennis toe en ontzorgen onze klant qua technische opmaak en visualisaties,” licht Jeroen toe.

Jeroen zelf is werkzaam bij Keiretsu Printmanagement, een dochteronderneming van Keiretsu Europe. Zij verzorgen omzet verhogende print uitingen voor hun klanten.