Opening Experience Room Van As Print & Sign en Ypos

Van As Print & Sign en displayspecialist Ypos zijn verhuisd. De bedrijven hebben op de nieuwe locatie in Amsterdam samen een Experience Room ingericht op POS-gebied.

Met een ‘Grand Opening’ vierde Van As Print & Sign dat het begin dit jaar is verhuisd naar een nieuwe locatie in Amsterdam. Daar zit het bedrijf onder één dak met displayspecialist Your Point of Sale (Ypos). Beide bedrijven versterken elkaar. Dat is ook de reden om samen een Experience Room in te richten. Een inspiratiebron op het gebied van Point of Sale.

Experience Room

Oscar Kers, directeur van Van As Print & Sign: “We zijn twee zelfstandig opererende bedrijven in één pand en samen exploiteren we de Experience Room op de tweede verdieping. Daarmee willen we klanten inspireren; laten zien wat allemaal mogelijk is op het gebied van Point of Sale. Klanten een beleving bieden, ondergeschikt aan de productiemiddelen die we als Van As in huis hebben.”

Camiel Dekker, sales director van Your Point of Sale, vult aan: “Wij zijn een creatief productiebureau voor merken over de hele wereld. Wij denken in oplossingen, in concepten. Wij produceren over de hele wereld. Van As is een van onze productiepartners. Doordat we in hetzelfde pand zitten, kunnen wij heel snel schakelen. Dat is een meerwaarde. En we delen de ‘passion for instore’. We geloven in beleving.”

Van As Print & Sign

Van As Print & Sign is een grootformaat print- en signbedrijf dat is gespecialiseerd in toepassingen voor Point of Sale, Out of home en Interieurdecoratie. Het is onderdeel van het familiebedrijf Van As dat ook een offsetdrukkerij heeft in Oud-Beijerland.

In januari vond de verhuizing plaats naar een enorm huurpand met een vrije overspanning in de Maroastraat 8 te Amsterdam. Met de verhuizing zijn overigens geen printers overgegaan, alleen afwerkingsapparatuur. Durst en Vutek printers die er stonden, zijn verkocht en vervangen door printers van Agfa Graphics.

Grand Opening

Ten tijde van de ‘Grand Opening’ waren alle machines in bedrijf, onder andere een Jeti Tauro 2500 vlakbedprinter, een 3,20 meter brede Anapurna rol-naar-rolprinter, een Zünd G3 XL-3200 snijtafel en een indrukwekkende digitale vlakbed afwerkingsmachine, de Kombo TAV van Elitron, uitgerust met een dubbele brug voor maximale capaciteit. Na de zomer wordt een van printers van Agfa vervangen door de Jeti Tauro 3300 LED.

 

Harry Bijl

Harry Bijl, inspirator en innovator bij brancheorganisatie INretail, hield tijdens de opening een verhaal over trends en ontwikkelingen in het winkellandschap. “Er zijn nog steeds enorme kansen voor fysieke winkels. Maar wil je je onderscheiden, dan moet je echt contact maken met klanten op winkelvloer. Instore marketing kan daarbij helpen.” De avond werd afgesloten met een walking diner en een feest. Bezoekers kregen aan het eind van de avond portretfoto’s op canvas geprint mee naar huis.